De prijs van een verlaagd plafond

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wat kost een verlaagd plafond?

Vraag je je af wat de prijs van een verlaagd plafond is? De prijs hangt af van een groot aantal factoren. Als je bijvoorbeeld je plafond wilt laten verlagen met led verlichting zal dit invloed hebben op de prijs. De kosten van een verlaagd plafond zullen ook afhankelijk zijn van de ruimte. Denk bijvoorbeeld aan het laten plaatsen van een vals plafond in een kantoor of bedrijf of juist bij je thuis in de woonkamer, keuken of badkamer. De mogelijkheden van valse plafonds zijn eindeloos, wij geven graag advies op dit gebied. Heb je vragen over een verlaagd plafond laten plaatsen? Wil je weten wat de mogelijkheden zijn van een vals plafond met led spots? Bel 0611616651, mail info@baarsafbouw.nl of vul het contactformulier in!

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Een verlaagd plafond: de prijs

Een plafond verlagen kan interessant zijn in een ruimte met hoge muren waar veel energie verloren gaat. Door het plafond te verlagen kun je energie besparen. In de ruimte die ontstaat, meestal 5 tot 10 centimeter, kunnen een isolatielaag, bijvoorbeeld in de vorm van isolatiedekens, of inbouwspots voor verlichting worden aangebracht.

Wij werken niet met een standaardprijs. Een verlaagd plafond hangt namelijk samen met jouw wensen en de mogelijkheden. Zo is het materiaal dat je kiest en de afwerking van invloed op de prijs. Wil je je plafond laten verlagen? Laat dit over aan een professional die weet wat ‘tie doet. Dan ben je zeker van een loeistrak resultaat! Vul het formulier op deze pagina in. Dan krijg je een eerlijke prijs van een deskundige.

Waarom je zou moeten kiezen voor een verlaagd plafond

Een verlaagd plafond geeft een ruimte zoals een woonkamer of (woon)keuken extra sfeer. Door je bestaande plafond te verlagen, werk je oneffenheden, lelijke plekken en beschadigingen eenvoudig weg. Een vals plafond levert het volgende op:

  • Bespaar energie
    Een hoog plafond ziet er ruimtelijk uit, maar zorgt er vaak voor dat een ruimte moeilijk te verwarmen is. Warmte stijgt op en hoe hoger het plafond, hoe lager de temperatuur beneden. Een verlaagd plafond scheelt stookkosten.
  • Eenvoudige montage
    Een vals plafond is relatief eenvoudig te installeren, zonder breekwerk.
  • Sfeer
    Door een plafond te verlagen doet een ruimte minder kil en kaal aan. Door je plafond te verlagen krijg je meer sfeer. Laat led verlichting inbouwen voor een extra mooi resultaat.

Verschillende ruimtes

Een vals plafond aanbrengen brengt vele voordelen met zich mee en is geschikt voor verschillende ruimtes. Het bespaart veel energie en is eenvoudig te plaatsen.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wij komen graag bij je langs om te bespreken wat je wilt en wat er mogelijk is. We kijken naar de situatie in de ruimte waar je het plafond wilt verlagen, zodat we weten waar we bij de prijsopgave rekening mee moeten houden. Baars Afbouw is specialist in verlagen van plafonds en realiseren van een vals plafond. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA
Nieuwbouw projecten

Montage van gipswanden in Rotterdams kantoorpand

In een kantoorpand in Rotterdam hebben wij gipswanden gemonteerd. De gipsplaten zijn gemonteerd op metalen profielen (metal studs). Vaak wordt een grote kantoorruimte opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes. Omdat het vaak geen dragende muur hoeft ...
Bekijk project
Particuliere projecten

Cinewall & Lichtkoven in Den Bosch

In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen. Met vakmanschap en aandacht voor detail h...
Bekijk project