De prijs van een verlaagd plafond

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Verlaagd plafond in de badkamer

Wil jij een verlaagd plafond laten plaatsen in je badkamer? Dan ben je bij Baars Afbouw absoluut aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en werken enkel met de meest hoogwaardige materialen. Kwaliteit, snelheid en het bieden van de beste service staan centraal in ons professionele bedrijf. Zo garanderen we steeds een uitstekend eindresultaat en maken we onze klanten tevreden.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

De voordelen van een verlaagd plafond

Een vals plafond heeft allerlei voordelen. Ruimtes met een hoge plafond zijn moeilijk te verwarmen doordat de warmte opstijgt. Hoe hoger het plafond is, hoe lager de temperatuur beneden blijft. Dankzij een verlaagd plafond in de badkamer heb je minder stookkosten. Bovendien is een vals plafond eenvoudig te installeren zonder dat er breekwerken hoeven te gebeuren. Ook zorgt dit voor extra sfeer en gezelligheid in de badkamer, waardoor de ruimte minder kil en kaal lijkt. Met ingebouwde ledverlichting maak je het plaatje compleet.

Hoeveel bedragen de kosten voor een verlaagd plafond in de badkamer?

Wij hebben geen standaardprijs voor het verlagen van een plafond in de badkamer. De kosten worden berekend aan de hand van je eigen wensen en de mogelijkheden die er zijn. Het materiaal en de afwerking spelen een grote rol bij de bepaling van de prijs. Wens je bijvoorbeeld ledverlichting te verwerken in een vals plafond? Dan ligt het kostenplaatje om dit uit te voeren natuurlijk hoger.

Prijsofferte op maat

Wij komen graag bij je langs om je wensen door te nemen en te zien wat er mogelijk is. Bij dit gesprek krijgen we een goed beeld van de situatie in de badkamer waar we het verlaagd plafond moeten plaatsen. Hierdoor weten we exact waar we rekening mee moeten houden bij de berekening van de prijs. Wil jij een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Vul je gegevens dan in op ons formulier en wij contacteren je zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak bij Baars Afbouw.

 

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Er zijn eindeloos veel opties voor de realisatie van een verlaagd plafond in de badkamer. Bij Baars Afbouw bieden wij jou deskundig advies en geven we een antwoord op al je vragen. Heb jij interesse in het laten plaatsen van een vals plafond? Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA