Metal stud gipsplafonds

Kwaliteit en snelheid, verzekerd van een strak resultaat

Maak je ruimte af met een strak plafond

Een mooi strak (metal studs) gipsplafond maakt een ruimte pas echt af. Het ziet er misschien simpel uit, maar een gipsplafond laten plaatsen laat je toch echt het beste over aan een professional. Bij Baars Afbouw ben je in dat geval aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring maken onze vakmensen dit voor jou helemaal in orde. Zo ben je verzekerd van een strak resultaat.

Opties

Als je wilt, verwijderen wij het oude plafond voor je. Geef van tevoren aan of er lichtpunten in het gipsplafond aangebracht moeten worden. Dan houden wij daar rekening mee. Wil je leidingen in het plafond wegwerken? Dat kan natuurlijk ook. Als je een (zware) lamp of afzuigkap op wilt hangen monteren wij een schetsplaat.

Brandwerend gipsplafond

Een brandwerend gipsplafond behoort vaak tot de bouweisen die gelden voor nieuwbouw of renovatie. Voor de aanleg van brandwerende plafonds bent u bij Baars Afbouw aan het juiste adres. Wij werken met brandwerende gipsplaten die voorzien zijn van extra glasvezels voor een verhoogde brandwerendheid.

“Baars Afbouw heeft bij ons met zeer snelle service een prachtig groot plafond aangebracht. Met dank aan Niels en zijn mannen.”

Liesbeth en Joost

Soorten gipsplafonds

Gipsplafonds zijn te verdelen in twee categorie├źn: een normale plafondplaat en een vochtwerende plafondplaat. Plafondplaat wordt toegepast in droge ruimtes, zoals de woonkamer, slaapkamer en zolder. Een plafondplaat is geschikt voor toepassing op vlakke en schuine daken. Een gipsplaat isoleert goed. Geluiden van de verdieping er boven worden goed gedempt. Eventueel kun je er voor kiezen om boven de gipsplaat extra isolatie aan te brengen. De plafondplaat is tevens beschikbaar in een brandwerende variant.

In vochtige ruimtes zoals de badkamer of het toilet brengen wij vochtafwerende, groene gipsplaten aan. Deze platen zijn bewerkt met een waterwerende laag, zodat er door het vocht geen schimmel ontstaat.

Een gipsplafond monteren wij op een houten frame of op metalen profielen. Benieuwd wat voor jouw kantoorruimte, slaapkamer, aanbouw of badkamer de juiste keuze is? Neem via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl contact met ons op. Wij geven je graag advies.

Vraag stellen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact
reCAPTCHA