Baars Afbouw: ook voor oplossingen op maat

Plafondeiland, koof en haard ombouw

Baars Afbouw: ook voor oplossingen op maat

Voor zakelijke en particuliere klanten leveren wij specialistisch maatwerk. Voorbeelden van maatwerk zijn: een kookeiland, koof (plafondeiland), afwerken van een schoorsteen, schuine wand of verlaagd plafond. Wij hebben jarenlange ervaring in oplossingen op maat, waardoor geen klus voor ons te moeilijk is.

Oplossingen op maat in huis

Maatwerk in de woonkamer

Gipsplaten zijn strak af te werken, waardoor ze prima zijn te gebruiken in de woonkamer. Je kunt het plafond ermee verlagen en er eenvoudig een ventilatiesysteem of verlichting in verwerken.

Het is ook mogelijk om van gipsplaten een (valse) schoorsteenmantel of scheidingswand op te bouwen. Zo maak je van je open haard een echte eyecatcher! Gipsplaten zijn op veel verschillende manieren in je interieur toe te passen. Ze zijn naadloos weg te werken, waardoor ze niet opvallen en goedkoop in aanschaf.

Maatwerk in de keuken

Een speciaal element in huis, bijvoorbeeld een kookeiland, komt soms beter tot z’n recht met een verlaagd plafond. Een speciale koof (plafondeiland) op maat gemaakt met bijv. verlichting, kan soms net dat beetje extra geven.

Een gipswand in de keuken is op verschillende manieren af te werken, bijvoorbeeld door deze te stucen, texen (schilderen met latex verf), behangen of te betegelen. Over het algemeen kan in de keuken een normale gipsplaat worden toegepast. Geïmpregneerde (hydro) gipsplaten zijn niet nodig, omdat de keuken geen vochtige ruimte is.

Maatwerk in de badkamer

De badkamer is een vochtige ruimte. Je moet daarom goed nadenken over het materiaal waarmee je de muren en het badkamer plafond af wilt werken. Voor de afwerking van een badkamer plafond werken wij veel met aluminium, MDF en gipskarton.

Je kunt ook kiezen voor een afwerking met gipskarton. In een vochtige ruimte zoals de badkamer gebruiken we daarvoor groene vochtafwerend gipskarton. Je kunt deze platen met vochtwerende verf schilderen. Op deze manier is plaatsing van een gipswand of gipsplafond in de badkamer geen probleem.

Zakelijke oplossingen op maat

Maatwerk in een winkelruimte

Een winkelruimte die opnieuw ingedeeld moet worden? Gipswanden lenen zich daar uitstekend voor! Ze zijn eenvoudig en snel te monteren en relatief goedkoop.

Een winkelruimte wordt nogal eens opnieuw ingedeeld. Een afscheidingswand van gipsplaten leent zich voor snel opbouwen en afbreken.

Gipswanden in een winkelruimte zijn ook ideaal voor het creëren van verlaagde of valse plafonds en inbouwkasten.

Maatwerk op kantoor

Deel het kantoor eenvoudig en snel in met gipsplaten. Zo creëer je eenvoudig meerdere werkruimtes in een grote kantoorruimte.

Ook als de wand moet voldoen aan eisen op het gebied van brandveiligheid is een gipsplaat prima toe te passen. Ook brandwerende gipsplaten of vochtwerende gipsplaten zijn namelijk verkrijgbaar. Wij geven je graag advies over de juiste gipsplaten voor jouw kantoor.

Op zoek naar een afbouwbedrijf?

Neem contact met ons op via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl voor een oplossing op maat. Graag geven we je advies over de beste oplossing voor jouw situatie. Bekijk onze projecten voor eerder gerealiseerde oplossingen op maat.

Neem contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact
reCAPTCHA