Afbouwbedrijf Baars - Voor al uw projecten

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Full Service Afbouwbedrijf

Baars Afbouw is een full service afbouwbedrijf gespecialiseerd in gipswanden, gipsplafonds (metal studs) en spanplafonds, plafond-isolatie, brandwerende wanden en koven voor nieuwbouw en verbouw.

Met een team van 12 medewerkers werken wij in heel Nederland. Jouw wensen staan in ons werk altijd centraal. We zijn flexibel qua planning en geven je graag advies. Wij werken alleen met materialen van de beste kwaliteit. Baars Afbouw heeft ruim 10 jaar ervaring: kwaliteit en snelheid staan in ons werk altijd centraal. Voor een nette afwerking van de door ons opgebouwde gipswanden en gipsplafonds werken wij samen met vakbekwame collega’s, zoals schilders en stukadoors.

Meer informatie of wil je vrijblijvend een offerte ontvangen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Bel 06 11616651mail info@baarsafbouw.nl

Gipswanden laten plaatsen

Voor verschillende opdrachtgevers plaatsen wij gipswanden. Gipswanden kun je zien als scheidingswanden waarmee je je woning, kantoor of winkelruimte opnieuw indeelt. Gipswanden isoleren goed tegen geluid, temperaturen en brand. Het grote voordeel is dat ze relatief makkelijk te monteren zijn, hierdoor kunnen wij de kosten laag houden.

Gipsplafond laten installeren

Een gipsplafond maakt je ruimte (weer) helemaal strak! Een gipsplafond kun je zowel in een droge als natte ruimte toepassen. Kies voor een gipsplafond met led verlichting in de woonkamer voor een sfeervol resultaat. Je kunt ook voor een verlaag plafond gaan, dit bespaart energie en maakt je ruimte minder kil. In natte ruimtes, denk aan de badkamer, maken wij gebruik van groene gipsplaten. Deze gipsplaten zijn vochtwerend waardoor er geen schimmel ontstaat.

Verlaagd plafond

De voordelen van Baars Afbouw

  • Gipswanden, gipsplafonds en spanplafonds: van idee tot complete uitvoering
  • Een bedrijf met 10 jaar ervaring en een team van 12 medewerkers
  • Wij werken alleen met materialen van hoge kwaliteit
  • Wij denken met je mee en geven graag advies
  • Kwaliteit en snelheid
  • Wij werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Snel Contact

Contact
reCAPTCHA
Nieuwbouw projecten

Montage van gipswanden in Rotterdams kantoorpand

In een kantoorpand in Rotterdam hebben wij gipswanden gemonteerd. De gipsplaten zijn gemonteerd op metalen profielen (metal studs). Vaak wordt een grote kantoorruimte opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes. Omdat het vaak geen dragende muur hoeft ...
Bekijk project
Particuliere projecten

Cinewall & Lichtkoven in Den Bosch

In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen. Met vakmanschap en aandacht voor detail h...
Bekijk project