Montage van gipswanden bij nieuwbouw en verbouw

Snel en vakkundig geplaatst

Gipswanden voor nieuwbouw en verbouw

Schakel Baars Afbouw in als je gipswanden wilt laten plaatsen. Op die manier deel je een bestaande of nieuwe ruimte heel makkelijk in. Een ideale oplossing als het geen dragende muren hoeven te zijn! Gipswanden zijn een mooie oplossing als je een grote kantoorruimte op wilt delen in meerdere (kleinere) ruimtes, een slaapkamer op een lege zolder wilt realiseren of garage om wilt bouwen tot studio, kantoor of praktijkruimte.

Geluidswerend en brandwerend

Het voordeel van gipswanden is dat wij ze snel en helemaal naar jouw wens kunnen plaatsen. Bovendien zijn ze geluidswerend en brandwerend.

Baars Afbouw werkt voornamelijk met metal studs, een snelle en zeer solide oplossing voor het plaatsen van gipswanden.

Benieuwd naar ons werk?

Goed geïsoleerd

Een gipswand isoleert tegen geluid, temperaturen en brand. Een wand van gipsblokken of cellenbeton levert die isolatie niet. Een voorzetwand levert warmte- en geluidsisolatie en is relatief makkelijk te monteren. Je kunt kiezen uit gipsplaten met isolatie of kiezen voor isolatiemateriaal waar je vervolgens een gipswand voorzet.

Brandwerende gipswand

Een brandwerende gipswand behoort vaak tot de bouweisen die gelden voor nieuwbouw of renovatie. Voor de aanleg van brandwerende wanden bent u bij Baars Afbouw aan het juiste adres. Wij werken met brandwerende gipsplaten die voorzien zijn van extra glasvezels voor een verhoogde brandwerendheid.

De voordelen van gipswanden

  • Een gipswand is snel en voordelig geplaatst.
  • Zonder te hakken en frezen breng je makkelijk leidingen en wandcontactdozen in een gipswand aan.
  • Een gipswand is brandwerend, geluidswerend en vochtwerend.
  • Gipswanden zijn geschikt voor diverse manieren van wandafwerking.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem via 06-11616651  of info@baarsafbouw.nl contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact
reCAPTCHA