De prijs van een verlaagd plafond

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Verlaagd plafond in de woonkamer

Ben jij op zoek naar een professioneel bedrijf voor de realisatie van een verlaagd plafond in je woonkamer? Het deskundige team van Baars Afbouw is hiervoor de geschikte partij! Een plafond verlagen is onder meer interessant in ruimtes met hoge muren, waar veel energie verloren gaat. Door het plafond te verlagen bespaar je op energiekosten. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Wij werken enkel met materialen van de beste kwaliteit en bieden jou altijd een uitstekende service.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Daarom is een verlaagd plafond ideaal

Met een verlaagd plafond creëer je extra sfeer in de woonkamer. Hierdoor lijkt de ruimte minder kil en kaal. Ingebouwde ledverlichting is daarbovenop de perfecte finishing touch. Ook bespaar je dankzij een verlaagd plafond op je energieverbruik. Ruimtes met een hoge plafond zijn namelijk moeilijk te verwarmen. Warmte stijgt op en hoe hoger het plafond, hoe lager de temperatuur beneden. Daarom heb je bij een verlaagd plafond minder stookkosten. Bovendien is een valse plafond makkelijk te installeren zonder dat je breekwerken hoeft uit te voeren.

Hoeveel kost een verlaagd plafond in de woonkamer?

Bij Baars Afbouw hebben we geen standaardprijs voor het verlagen van een plafond. We berekenen de kosten op basis van je persoonlijke wensen en de mogelijkheden. Daarbij hebben onder andere het materiaal en de afwerking een grote invloed op de prijs. Wil jij bijvoorbeeld in je woonkamer een verlaagd plafond met ledverlichting? Dan is het vanzelfsprekend dat het kostenplaatje hierbij hoger ligt.

Prijsberekening op maat

Om je wensen te bespreken en door te nemen wat er allemaal mogelijk is komen wij met veel plezier bij je langs. Tijdens dit vrijblijvende gesprek kijken we naar de situatie in de woonkamer waar het verlaagd plafond geplaatst dient te worden. Zo weten we precies waar we rekening mee moeten houden bij het opmaken van de prijsopgave. Wil je meer weten? Laat je gegevens dan achter via ons formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

De mogelijkheden voor een verlaagd plafond in de woonkamer zijn eindeloos. Wij geven je graag advies op maat en bieden een antwoord op al je vragen. Wil je meer weten over het laten plaatsen van een verlaagd plafond? Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar <ahref=”mailto:info@baarsafbouw.nl”>info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA