De prijs van een verlaagd plafond

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Verlaagd plafond in de keuken

De voordelen van een vals plafond in je eigen keuken ervaren? Dat kan dankzij de vakmannen van Baars Afbouw! Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van verlaagde plafonds in keukens en gaan altijd vakkundig te werk. Hierbij gebruiken we hoogwaardige materialen en garanderen we kwaliteit, snelheid en de beste service. Zo ben je verzekerd van een  kwalitatief eindresultaat.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Dit zijn de voordelen van een verlaagd plafond

Een verlaagd plafond brengt heel wat voordelen met zich mee. In een ruimte met een hoog plafond stijgt de warmte op, waardoor de kamer moeilijk te verwarmen is. Hoe hoger het plafond is, hoe lager de temperatuur beneden. Wanneer je kiest voor een verlaagd plafond in de keuken heb je dus heel wat minder stookkosten. Ook zorgt een vals plafond voor gezelligheid in de keuken. Hierdoor lijkt de ruimte minder kil en kaal. Ingebouwde ledverlichting verwerken in je plafond creëert tevens extra sfeer. Bovendien is het zeer eenvoudig om een vals plafond te installeren zonder breekwerken uit te voeren.

De kosten voor een verlaagd plafond in de keuken

Voor de realisatie van een verlaagd plafond in de keuken hebben wij geen standaardprijs. Het kostenplaatje wordt namelijk berekend op basis van je persoonlijke wensen en de mogelijkheden die er zijn. Daarbij spelen het materiaal en de afwerking een grote rol bij de prijsbepaling. Vanzelfsprekend liggen de kosten hoger voor een vals plafond met ingewerkte ledverlichting.

Offerte op maat

Heb jij interesse in het laten plaatsen van een verlaagd plafond in je keuken? Dan komt Baars Afbouw graag bij je langs om je wensen te bespreken en te kijken wat er kan. Het gesprek en de bezichtiging van de keuken geeft ons een goed beeld van de situatie. Zo weten we perfect waar we rekening mee dienen te houden bij de prijsberekening. Vraag meteen een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan door het formulier op onze website in te vullen. Wij contacteren je daarna om een afspraak te maken.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Bij het plaatsen van een verlaagd plafond in de keuken zijn er eindeloos veel opties. Baars Afbouw geeft jou graag deskundig advies en voorziet je van antwoorden op al je vragen. Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA