Dak Laten Isoleren?

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Dak Isoleren

Wil jij je dak laten isoleren en ben je daarvoor op zoek naar een professioneel bedrijf? Baars Afbouw staat voor je klaar. Zowel voor particulieren als bedrijven voeren wij dakisolaties uit. Bij ons staan je wensen altijd centraal. Onze vakmannen hebben ruime ervaring en werken met materialen van de beste kwaliteit om een hoogwaardig resultaat te garanderen.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

De voordelen van een dak isoleren

Door je dak te isoleren beperk je de energieverliezen en kan je efficiënter verwarmen. Dit betekent een ecologisch voordeel én een lagere energierekening. Naast energie en geld besparen zijn er nog andere voordelen die je ervaart bij een dakisolatie. Denk aan subsidies en allerlei financiële steunmaatregelen. Zo verdien je de kosten van de isolatiewerken sneller terug.

Plat of hellend dak isoleren

Het isoleren van je dak is een slimme investering en zorgt ervoor dat je veel geld en energie bespaart. Bij Baars Afbouw ben je aan het juiste adres voor de isolatie van platte en hellende daken. De isolatie wordt vanaf de binnenkant aangebracht. Voor de isolatie van een plat dak gebruiken we voornamelijk glas-, steen- of rotswol. Alvorens we het isolatiemateriaal plaatsen, brengen we een dampscherm aan om vochtproblemen te voorkomen. Bij een hellend dak kiezen we meestal voor glaswol. Dit isolatiemateriaal wordt tegen het dakvlak geplaatst. Vervolgens brengen we hier een dampscherm en gipsplaten tegenaan.

Hoeveel kost een dakisolatie?

Hoeveel het kost om je dak te isoleren hangt af van verschillende factoren. Allereerst speelt het materiaal dat je kiest een grote rol. Daarnaast wordt de prijs mede bepaald door de hoeveelheid vierkante meters die je moet isoleren, de dikte van het isolatiemateriaal en de manuren.

Professionele vakmannen bij Baars Afbouw

Baars Afbouw bestaat uit een gedreven team van 12 medewerkers. Onze professionele vakmannen hebben jarenlange ervaring en gaan altijd uiterst zorgvuldig te werk bij het uitvoeren van een dakisolatie. Hierbij streven we naar kwaliteit en snelheid. Bovendien zijn we zeer flexibel qua planning, waardoor we ons schema makkelijk kunnen afstemmen op dat van jou.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Heb je vragen over de isolatie van je dak, wil je meer informatie of wens je een offerte aan te vragen? Baars Afbouw geeft jou graag deskundig advies en voorziet je van antwoorden op al je vragen. Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA