Hellend Dak Laten Isoleren?

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Hellend Dak Isoleren

Baars Afbouw is de geschikte keuze wanneer je op zoek bent naar een professioneel bedrijf om je schuin dak te isoleren. Door een dakisolatie te laten uitvoeren verliest je huis minder warmte en bespaar je op je energierekening. Wij gebruiken hiervoor enkel materialen van de beste kwaliteit om een hoogwaardig resultaat te garanderen.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

De voordelen van een dakisolatie

Het isoleren van een schuin dak heeft diverse voordelen. Zo beperk je onder andere het energieverlies in je huis, wat ervoor zorgt dat je energierekening lager is. Bij een gemiddelde hoek- of twee-onder-één-kapwoning bespaar je door een dakisolatie jaarlijks ongeveer 700 euro aan stookkosten. Daarbovenop is er een landelijke subsidie beschikbaar, waarmee je de isolatiekosten sneller terugverdient. Ontdek of je in aanmerking komt voor deze subsidie of andere financiële maatregelen.

Het isoleren van een hellend dak

De isolatie van een hellend dak wordt van binnenuit gedaan. Hierbij plaatsen we het isolatiemateriaal tegen het dakvlak. Dit kan met verschillende soorten isolatiemateriaal. Glaswol wordt vaak gebruikt omdat dit goed isoleert qua temperatuur en een uitstekende geluidsisolatie biedt. Het toepassen van isolatieplaten is ook mogelijk. Tegen het isolatiemateriaal brengen we een dampscherm aan, waarmee wordt voorkomen dat er vocht in het isolatiemateriaal trekt en de werking vermindert. Vervolgens worden er gipsplaten aangebracht.

Hoeveel kost de isolatie van een schuin dak?

De kosten om een schuin dak te laten isoleren door Baars Afbouw hangen af van verschillende zaken. Het isolatiemateriaal dat je kiest speelt hierbij een grote rol. Daarnaast zijn het  aantal vierkante meters, de dikte van het isolatiemateriaal en de manuren bepalende factoren voor het prijskaartje. Op basis daarvan berekenen wij de prijs van de dakisolatie.

Hoogwaardige kwaliteit bij Baars Afbouw

Bij Baars Afbouw ben je te allen tijde verzekerd van kwaliteit. Ons team van 12 professionele vakmannen hebben de juiste kennis om de isolatie van je schuin dak snel en kwalitatief uit te
voeren. Daarbovenop bieden we flexibiliteit op het gebied van planning. Hierdoor kunnen we onze agenda moeiteloos afstemmen op die van jou. Wij doen zowel dakisolaties van particulieren als bedrijven.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

We staan altijd voor je klaar met deskundig advies of antwoorden op je vragen omtrent de isolatie van je schuine dak. Baars Afbouw geeft jou graag deskundig advies en voorziet je van antwoorden op al je vragen. Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA