Plat Dak Laten Isoleren?

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Plat Dak Isoleren

Door je dak te laten isoleren verliest je huis minder warmte en ervaar je allerlei voordelen, zoals het besparen van geld en energie. Bij Baars Afbouw ben je aan het juiste adres voor de isolatie van je plat dak. Onze vakmannen hebben ruime ervaring op het gebied van dakisolaties en leveren altijd kwalitatieve realisaties op. Daarbij gebruiken we steeds hoogwaardige materialen.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Waarom een dakisolatie?

Een plat dak isoleren brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo beperk je hiermee het energieverlies en kan je op een efficiëntere manier verwarmen. Dit resulteert in een lagere energierekening. Daarnaast zijn er nog meer pluspunten aan verbonden, zoals een landelijke subsidie voor isolatie en andere financiële steunmaatregelen. Deze extra’s zorgen ervoor dat je de kosten van je isolatiewerken sneller terugverdient.

Het isoleren van een plat dak

De isolatie van een plat dak bij bijvoorbeeld een schuurtje of bijkeuken brengen wij vanaf de binnenkant aan. Hiervoor gebruiken we voornamelijk glaswol, steenwol of rotswol. Voordat we het isolatiemateriaal plaatsen, brengen we eerst een dampscherm aan. Zo worden problemen met vocht dat in het materiaal trekt voorkomen. 

De kosten voor het isoleren van een dak 

Het prijskaartje van een dakisolatie is afhankelijk van diverse factoren. De kosten om je plat dak te laten isoleren worden voor een groot deel bepaald door het materiaal dat je nodig hebt. Ook het aantal vierkante meters, de manuren en de dikte van het isolatiemateriaal spelen hierbij een belangrijke rol.

Professionele vakmannen 

Baars Afbouw bestaat uit een team van 12 gedreven medewerkers. Onze professionele vakmannen hebben de juiste kennis en gaan steeds zorgvuldig te werk bij het uitvoeren van een dakisolatie. Hierbij streven we naar kwaliteit en snelheid. We zijn zeer flexibel qua planning, waardoor ons schema makkelijk af te stemmen is op dat van jou.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Heb je nog vragen over de isolatie van je plat dak of wil je een offerte aanvragen? Baars Afbouw geeft jou graag deskundig advies en voorziet je van antwoorden op al je vragen. Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA