Dakisolatie

Bespaar geld door je dak te isoleren

Dak laten isoleren

Door je dak te isoleren bespaar je veel energie en dus een hoop geld. Bij Baars Afbouw ben je aan het juiste adres voor het isoleren van je dak van binnenuit. Dit geldt voor zowel hellende als platte daken. De kosten van dakisolatie zit ‘m in de manuren, het aantal vierkante meters en het materiaal dat je kiest.

Schuin dak laten isoleren

Als je Baars Afbouw inschakelt voor het isoleren van een hellend dak, plaatsen wij isolatiemateriaal tegen het dakvlak. Dit kan met verschillende soorten isolatiemateriaal. Glaswol wordt vaak gebruikt, omdat dit goed isoleert qua temperatuur. Ook biedt het een goede geluidsisolatie. Toepassingen van isolatieplaten is ook mogelijk, maar de geluidsisolatie is vergeleken met glaswol minder.

Tegen het isolatiemateriaal wordt een dampscherm aangebracht. Hiermee voorkom je dat vocht in het isolatiemateriaal trekt, want dat vermindert de werking. Tegen het isolatiemateriaal brengen wij gipsplaten aan.

Bel 0611616651 info@baarsafbouw.nl

Een plat dak laten isoleren

Isolatie van een plat dak bij bijvoorbeeld een schuurtje of bijkeuken brengen wij vanaf de binnenkant aan. Hiervoor gebruiken wij over het algemeen glaswol, steenwol of rotswol. Voordat wij het isolatiemateriaal plaatsen, brengen we eerst een dampscherm aan. Zo voorkom je problemen met vocht dat in het materiaal trekt.

 

Je dak isoleren bespaart geld

Door dakisolatie verliest je huis minder snel warmte. Dat zie je terug op je energierekening! Bij een gemiddelde hoek- of twee-onder-één-kapwoning bespaar je door dakisolatie jaarlijks ongeveer 700 euro aan stookkosten.

Er is een landelijke subsidie voor isolatie beschikbaar. Op www.verbeterjehuis.nl/energiesubsidiewijzer lees je of je in aanmerking komt voor deze subsidie of andere financiële maatregelen.

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar advies over geschikt isolatiemateriaal voor jouw dak? Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Bij Baars Afbouw ben je zeker van een loeistrak resultaat!

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

reCAPTCHA