De prijs van een Gyproc gipsplafond

Laat 'm vrijblijvend berekenen

Wat kost een Gyproc plafond?

Vraag je je af wat de prijs van een Gyproc plafond is? De prijs hangt af van een groot aantal factoren. Op deze pagina leggen wij je uit hoe dat precies zit.

Een Gyproc gipswand: de prijs

Een Gyproc gipsplaat leent zich uitstekend voor afwerking van plafonds. Gyproc gipsplaten zijn van hoge kwaliteit. Elke type Gyproc plaat heeft een specifieke eigenschap. Denk aan waterwerende gipsplaten speciaal voor vochtige ruimtes, brandwerende gipsplaten voor technische ruimtes en platen (SoundBlock) voor stille ruimtes.

Tegenwoordig is er op het gebied van gipswanden heel veel mogelijk. Je uiteindelijke keuze hangt dan ook af van je persoonlijke smaak.

Wij werken niet met een standaardprijs. Een Gyproc gipsplafond voor in een vochtige ruimte, technische ruimte, stille ruimte of andere ruimte hangt namelijk samen met jouw wensen en de mogelijkheden. Zo is het materiaal dat je kiest en de afwerking van invloed op de prijs. Vul het formulier op deze pagina in. Dan krijg je een eerlijke prijs van een deskundige.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wij komen graag bij je langs om te bespreken wat je wilt en wat er mogelijk is. We kijken naar de situatie in je gewenste ruimte zoals een badkamer, zodat we weten waar we bij de prijsopgave rekening mee moeten houden. Baars Afbouw is specialist in het afwerken van wanden en plafonds. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA
Nieuwbouw projecten

Montage van gipswanden in Rotterdams kantoorpand

In een kantoorpand in Rotterdam hebben wij gipswanden gemonteerd. De gipsplaten zijn gemonteerd op metalen profielen (metal studs). Vaak wordt een grote kantoorruimte opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes. Omdat het vaak geen dragende muur hoeft ...
Bekijk project
Particuliere projecten

Cinewall & Lichtkoven in Den Bosch

In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen. Met vakmanschap en aandacht voor detail h...
Bekijk project