Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf in Oss nodig? Baars Afbouw verzorgt de perfecte afwerking van je kantoor of woning

Ben je op zoek naar een afbouw specialist voor je nieuwbouwwoning of kantoor in Oss? Baars Afbouw heeft zakelijke en particuliere opdrachtgevers in Oss en omstreken. Onze meest voorkomende werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van gipswanden en het installeren van een gipsplafond of spanplafond. Uiteraard kun je ons afbouwbedrijf in Oss ook inschakelen voor andere werkzaamheden. Wij denken graag met je mee om je woning, kantoor of winkel weer helemaal strak te krijgen.

Bel ons opStuur een e-mail

Verlaagd plafond installatie Oss

Door een verlaagd plafond te laten installeren maak je je woning of kantoorpand een stuk minder kil. Omdat je de ruimte met een verlaagd plafond minder hoog maakt, bespaar je ook een hoop energie. Wanneer je ervoor kiest een extra isolatielaag aan te brengen kun je nog meer bezuinigen op de verwarmingskosten. Daarnaast heeft dit als voordeel dat er minder geluid door kan dringen.

Naast praktische voordelen heeft een verlaagd plafond een positief effect op de sfeer. Wist je dat je in een verlaagd plafond ook led verlichting kunt aanbrengen? Kies voor kleurlampen of dimbare led spots om de ruimte helemaal compleet te maken. Wil jij een verlaagd plafond in Oss of omstreken? Baars afbouw adviseert je hier graag over! Neem contact op via het contactformulier, bel naar 06-11616651 of mail info@baarsafbouw.nl

Een gipsplafond laten plaatsen

Een gipsplafond wordt op een metalen constructie geïnstalleerd. Hierdoor heb je geen last van uitzetting of krimp. Dit is iets wat bij het gebruik van een houten frame wel kan optreden. Het laten installeren van een gipsplafond is ideaal als je oneffenheden zoals leidingen of bedrading wilt wegwerken. Kies in Oss voor een gipsplafond van Baars afbouw.

Wij installeren gipsplafonds zowel in natte als droge ruimtes. In natte ruimtes zoals de badkamer of toiletruimte maken wij gebruik van vochtwerende groene gipsplaten.

Gipswand laten zetten in Oss

Naast plafonds plaatsen wij gipswanden voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wil je een ruimte opnieuw in delen en hoeven de wanden niet dragend te zijn? Dan zijn gipswanden de voordeligste oplossing. Dit komt omdat gipswanden relatief goedkoop zijn. Een voordeel van gipswanden is dat ze brandwerend zijn. Ook als je geluidsoverlast wilt verminderen kun je gebruikmaken van gipswanden. De gipswanden die wij hanteren zijn namelijk goed in te zetten als geluidisolatie. Ben jij op zoek naar een afbouwer om gipswanden te monteren in Oss? Neem dan contact op met Baars Afbouw.

Een spanplafond laten installeren in Oss

Een spanplafond maakt je ruimte helemaal strak! Het plafond bestaat uit een op maat gemaakt doek van kunststof dat wordt aangebracht op profielen die tegen de muur gemonteerd worden. Het voordeel van een spanplafond is dat je zelf kunt bepalen welke print op het plafond wordt aangebracht. Wil jij je ruimte echt uniek maken? Kies dan voor een spanplafond. Enkele mooie voorbeelden van spanplafond designs zijn:

  • Betonlook
  • Houtlook
  • Bedrijfslogo

Een praktisch voordeel van een spanplafond is dat het akoestische isolatie biedt. Er wordt namelijk een isolatielaag aangebracht onder het spanplafond tijdens de installatie. Hier zie je uiteindelijk niets van omdat hierover het doek wordt gespannen.

Vlekken op een spanplafond? Dat is geen enkel probleem: je maakt een spanplafond eenvoudig schoon met een vochtige doek en schoonmaakmiddel.

Contact opnemen met afbouwbedrijf Baars Afbouw in Oss

Ben je op zoek naar een vakspecialist die een spanplafond, gipsplafond of gipswand in Oss kan installeren? Baars Afbouw werkt in Oss en omstreken voor particulieren en bedrijven. Een nieuwbouwwoning, winkelruimte of kantoorpand kun je laten afwerken door Baars Afbouw. Wij denken graag met je mee en zorgen voor een loeistrak resultaat. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van hét afbouwbedrijf in Oss? Neem dan vrijblijvend contact op door onderstaand offerteformulier in te vullen, te bellen naar 06-11616651 of mailen naar info@baarsafbouw.nl

Offerte aanvragen
reCAPTCHA