Een spanplafond levert een super strak resultaat

Geschikt voor elke ruimte

Een spanplafond levert een super strak resultaat

Een spanplafond is relatief eenvoudig te realiseren. Is je huidige plafond aan vervanging toe of wil je je bestaande plafond mooier/beter afwerken? Neem contact op met Baars Afbouw. Wij werken voor particulieren en bedrijven in heel Nederland. 

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond bestaat uit een doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Het doek wordt op maat gemaakt en daardoor geschikt voor elke ruimte. Je kunt zelf de kleur en print van het doek kiezen, waardoor het altijd bij je kantoor, ontvangstruimte of kamer en smaak past. Het aanbrengen van verlichtingspunten is geen probleem. Zo’n plafond neemt niet veel ruimte in beslag. Het ruimteverlies in je huis is daardoor minimaal.

Het plafond wordt opgehangen aan profielen die aan de muur worden gemonteerd. Als het plafond zelf niet sterk is, is dat dus geen probleem. De muren dragen het volledige gewicht.

Waarom kiezen voor een spanplafond?

Spanplafonds zijn kleurvast, waterbestendig, afwasbaar en schimmelwerend. Je kunt er daarom van op aan dat je nieuwe plafond jaren mee gaat.

Zoals we al schreven is een spanplafond relatief goedkoop. Wij plaatsen de constructie en het doek op één dag. Dit drukt de kosten, want je hoeft zo minder manuren te betalen. Een spanplafond is kant en klaar. Je maakt geen extra kosten voor het schilderen of stucen van je plafond.

Een spanplafond zorgt voor dezelfde akoestiek als een gewoon plafond. Mocht het nodig zijn, dan kun je kiezen voor een extra isolerend, akoestisch doek. Doeken die in Europa zijn gemaakt vallen in brandklasse M1. Dat betekent dat het materiaal moeilijk ontvlambaar en brandvertragend is.

Schakel Baars Afbouw in voor montage

Wil je weten wat een spanplafond in jouw situatie gaat kosten? Neem via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Contact
reCAPTCHA