De prijs van een tussenwand van gipsplaten

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wat kost een tussenwand van gipsplaten?

Wil je een bestaande bedrijfs- of kantoorruimte opnieuw indelen? Een tussenwand van gipsplaten leent zich hier uitstekend voor. Gipsplaten zijn in (bijna) elke situatie toe te passen. Het plaatsen van een deur in een gipsen tussenwand is geen probleem. Baars Afbouw is specialist in gipswanden voor nieuwbouw en verbouw. Bij ons ben je zeker van een loeistrak resultaat!

Een tussenwand van gipsplaten: de prijs

Wat kost een tussenwand van gipsplaten? De prijs hangt af van een groot aantal factoren. Op deze pagina leggen wij je uit hoe dat precies zit.

Gipsplaten kun je toepassen in plafonds en wanden. Je hebt ze in allerlei soorten en maten. Het ligt aan de toepassing waaraan een tussenwand van gipsplaten moet voldoen. Aan een tussenwand op kantoor, die van een vergaderzaal of ziekenhuis worden andere eisen gesteld dan aan een tussenwand in een showroom. Een tussenwand op kantoor wordt vaak voorzien van isolatie voor geluid en/of warmte. In dat geval wordt meestal steenwol of glaswol toegepast. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een geluidsisolerende gipsplaat met verhoogde akoestische weerstand, zodat omgevingsgeluid wordt gedempt. Overigens wordt door afwerking met een dubbele gipsplaat qua geluidwering ook al veel verbeterd.

Wij werken niet met een standaardprijs. De prijs van een tussenwand van gipsplaten hangt namelijk samen met jouw wensen en de mogelijkheden. Zo is het materiaal dat je kiest en de afwerking van invloed op de prijs. Vul het formulier op deze pagina in. Dan krijg je een eerlijke prijs van een deskundige.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wij komen graag bij je langs om te bespreken wat je wilt en wat er mogelijk is. We kijken naar de situatie in je bedrijfspand of huis, zodat we weten waar we bij de prijsopgave rekening mee moeten houden. Baars Afbouw is specialist in gipswanden voor nieuwbouw en verbouw. Bij ons ben je zeker van een loeistrak resultaat! Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA
Nieuwbouw projecten

Montage van gipswanden in Rotterdams kantoorpand

In een kantoorpand in Rotterdam hebben wij gipswanden gemonteerd. De gipsplaten zijn gemonteerd op metalen profielen (metal studs). Vaak wordt een grote kantoorruimte opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes. Omdat het vaak geen dragende muur hoeft ...
Bekijk project
Particuliere projecten

Cinewall & Lichtkoven in Den Bosch

In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen. Met vakmanschap en aandacht voor detail h...
Bekijk project