Metal Stud Wand Plaatsen?

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Metal Stud Wand

Wil jij een metal stud wand laten plaatsen door een professioneel bedrijf? Dan staat Baars Afbouw voor je klaar met een deskundig team van vakmannen! Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons aan het juiste adres voor deze klus. Wij hebben jarenlange ervaring en maken enkel gebruik van de beste materialen om jouw project te realiseren. De werken worden uitgevoerd in nauw overleg met jou en volgens een vlotte en strakke planning. Zo weet jij perfect wat je kan verwachten.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Wat is een metal stud wand?

Een metal stud wand is opgebouwd aan de hand van metal studs. Dit zijn metalen profielen die het raamwerk vormen voor wanden en plafonds. De studs zeer licht, sterk en hebben tevens een lange levensduur. De profielen zorgen voor het creëren van een stabiel frame en zijn makkelijk te plaatsen. Zo voorzien wij wanden en plafonds op een snelle en efficiënte wijze van gips. Onze gipsen wanden voldoen bovendien aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid en vochtwering.

Ervaren vakmannen bij Baars Afbouw

Wanneer je ervoor kiest om een metal stud wand te laten plaatsen door Baars Afbouw ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Met ruim 10 jaar ervaring en een team van 12 professionele medewerkers beschikken wij over de juiste kennis om jouw metal stud wand perfect uit te werken. Hierbij streven we naar kwaliteit en snelheid. Verder hebben we een zeer flexibele planning, waardoor we ons schema eenvoudig kunnen afstemmen op dat van jou.

Offerte op maat gemaakt

Heb jij ook interesse in het laten plaatsen van een metal stud wand? Dan komen wij graag bij jou langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij je wensen en bekijken we wat er mogelijk is. We bezichtigen de ruimte waar de wand geplaatst dient te worden, zodat we een duidelijk beeld krijgen van de situatie. Hierdoor weten we exact waar we rekening mee moeten houden bij het opstellen van de offerte. Via het formulier op onze website kan je meteen een kennismakingsgesprek aanvragen. Nadat wij dit ontvangen hebben nemen we spoedig contact met je op.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wij van Baars Afbouw staan altijd voor je klaar met deskundig advies en antwoorden op al je vragen in verband met het plaatsen van een metal stud wand. Baars Afbouw geeft jou graag deskundig advies en voorziet je van antwoorden op al je vragen. Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA