Metal Stud Plafond Plaatsen?

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Metal Stud Plafond

Voor de plaatsing van een metal stud plafond is Baars Afbouw hét perfecte adres. Met onze jarenlange expertise en het gebruik van de beste materialen brengen wij jouw project altijd met de grootste zorg tot een goed einde. Dit doen we in nauw overleg met jou als opdrachtgever en volgens een strakke, vlotte planning. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht om het realiseren van een metal stud plafond professioneel te laten uitvoeren.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Wat is een metal stud plafond?

Metal studs zijn metalen profielen die het raamwerk vormen voor plafonds en wanden. Ze zijn licht, sterk en hebben een lange levensduur. De studs zorgen voor een stabiel frame en zijn tevens zeer eenvoudig te verwerken. Hiermee voorzien wij je plafond op een snelle en efficiënte manier van gips. Bovendien voldoen onze gipsen plafonds aan alle eisen met betrekking tot brandveiligheid en vochtwering.

De plaatsing van een metal stud plafond door echte professionals

Bij Baars Afbouw ben je verzekerd van een uitstekend resultaat. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring en bestaan uit een team van 12 gedreven medewerkers. Onze vakmannen hebben alle kennis in huis om jouw metal stud plafond vakkundig te plaatsen. Kwaliteit en snelheid staan hierbij steeds op de eerste plaats. Daarnaast zijn we heel erg flexibel op het gebied van planning en kunnen we ons schema soepel op dat van jou afstemmen.

Prijsopgave op maat voor jou gemaakt

Ben jij geïnteresseerd in het laten plaatsen van een metal stud plafond? Baars Afbouw komt graag tot bij jou om je wensen te bespreken en te bekijken wat er mogelijk is. Het gesprek en de bezichtiging van de ruimte waar het plafond gerealiseerd moet worden geeft ons een duidelijk beeld van de situatie. Daardoor weten wij waar we rekening mee dienen te houden bij het opmaken van de prijsopgave. Vraag direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het formulier op onze website en wij contacteren jou snel om een afspraak in te plannen.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Baars Afbouw staat altijd voor je klaar. Heb je nog vragen of wil je deskundig advies krijgen over het plaatsen van een metal stud plafond? Baars Afbouw geeft jou graag deskundig advies en voorziet je van antwoorden op al je vragen. Bel ons dan op het telefoonnummer 0611 61 66 51, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA