De prijs van een gipswand voor je badkamer

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wat kost een gipswand in mijn badkamer?

Vraag je je af wat de prijs van een gipswand voor je badkamer is? De prijs hangt af van een groot aantal factoren. Op deze pagina leggen wij je uit hoe dat precies zit. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem via 06-11616651  of info@baarsafbouw.nl contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Een gipswand in je badkamer: de prijs

Bij de keuze voor de afwerking van je badkamer wand moet je kiezen voor materiaal dat vochtbesteding is. Tegenwoordig is er heel veel mogelijk. Je uiteindelijke keuze hangt dan ook af van je persoonlijke smaak.

Onder een aluminium plafond dat uit lamellen bestaat, werk je heel makkelijk leidingen weg. Het is ook geen probleem om verlichting in te bouwen. Een aluminium plafond is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Een MDF badkamer plafond is qua constructie vergelijkbaar met een aluminium plafond. Omdat een MDF plafond met vochtwerend materiaal is afgewerkt, is het prima geschikt voor de badkamer. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen. Je kunt ook kiezen voor een afwerking met gipskarton. In een vochtige ruimte zoals de badkamer gebruiken we daarvoor groene vochtafwerend gipskarton. Je kunt deze platen met vochtwerende verf schilderen.

Wij werken niet met een standaardprijs. Een gipswand in je badkamer hangt namelijk samen met jouw wensen en de mogelijkheden. Zo is het materiaal dat je kiest en de afwerking van invloed op de prijs. Vul het formulier op deze pagina in. Dan krijg je een eerlijke prijs van een deskundige.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wij komen graag bij je langs om te bespreken wat je wilt en wat er mogelijk is. We kijken naar de situatie in je badkamer, zodat we weten waar we bij de prijsopgave rekening mee moeten houden. Baars Afbouw is specialist in het afwerken van badkamer wanden en plafonds. Laat je gegevens achter via onderstaand formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA
Nieuwbouw projecten

Montage van gipswanden in Rotterdams kantoorpand

In een kantoorpand in Rotterdam hebben wij gipswanden gemonteerd. De gipsplaten zijn gemonteerd op metalen profielen (metal studs). Vaak wordt een grote kantoorruimte opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes. Omdat het vaak geen dragende muur hoeft ...
Bekijk project
Particuliere projecten

Cinewall & Lichtkoven in Den Bosch

In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen. Met vakmanschap en aandacht voor detail h...
Bekijk project