De prijs van een gipsplafond

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wat kost een gipsplafond?

Een gipsplafond bestaat uit gipsplaten die op een houten of metalen framewerk zijn gemonteerd. Zo’n gipsplafond wordt vaak afgewerkt door de gipsplaten te schilderen of te stucen.

Wat kost een gipsplafond? De prijs hangt af van een groot aantal factoren. Op deze pagina leggen wij je uit hoe dat precies zit.

Een gipsplafond: de prijs

Door een plafond te verlagen maak je een kamer of hal gezelliger, werk je oneffenheden netjes weg en bespaar je energie die in een hoge ruimte verloren gaat. In de ruimte die tussen het oude en nieuwe plafond ontstaat, meestal 5 tot 10 centimeter, kunnen een isolatielaag en/of verlichting worden aangebracht.

Ga je doe het zelven met een resultaat als gevolg dat maar zozo is, of kies je voor een gipsplafond dat geplaatst wordt door een vakman? Wij maken jouw plafond zoals jij het wil, verlaagd of niet, geschilderd of gestuct.

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Wij werken niet met een standaardprijs. De prijs van een gipsplafond hangt namelijk samen met jouw wensen en de mogelijkheden. Zo is het materiaal dat je kiest en de afwerking van invloed op de prijs. Vul het formulier op deze pagina in. Dan krijg je een eerlijke prijs van een deskundige.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA
Nieuwbouw projecten

Montage van gipswanden in Rotterdams kantoorpand

In een kantoorpand in Rotterdam hebben wij gipswanden gemonteerd. De gipsplaten zijn gemonteerd op metalen profielen (metal studs). Vaak wordt een grote kantoorruimte opgedeeld in meerdere kleinere ruimtes. Omdat het vaak geen dragende muur hoeft ...
Bekijk project
Particuliere projecten

Cinewall & Lichtkoven in Den Bosch

In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen. Met vakmanschap en aandacht voor detail h...
Bekijk project