Cinewall laten maken

Laat vrijblijvend een prijs berekenen

Cinewalls

Een cinewall is dé manier om je woonkamer of een andere kamer in huis om te toveren tot een luxe en moderne entertainmentruimte. Het is de perfecte oplossing voor het integreren van je tv, audioapparatuur en zelfs een haard in één naadloos geheel. Bij Baars Afbouw bieden we cinewalls op maat en werken we met materialen van de beste kwaliteit.

Bel 06 11616651Mail info@baarsafbouw.nl

Cinewall op maat

Een cinewall op maat laten maken is een slimme investering in je interieur. Elke ruimte heeft zijn eigen afmetingen en indeling, en met een op maat gemaakte cinewall zorg je ervoor dat alles perfect past. Of je nu een kleine woonkamer hebt of een ruime entertainmentkamer, bij Baars Afbouw realiseren we een cinewall die precies aan jouw behoeften voldoet. 

De voordelen van een cinewall op maat

Het laten ontwerpen en plaatsen van een maatwerk cinewall biedt tal van voordelen:

  • Eigen stijl: een cinewall op maat laten maken geeft je de mogelijkheid om een uniek en gepersonaliseerd element aan je woonkamer toe te voegen. Geen standaardoplossingen, maar een design dat precies bij jouw smaak past.
  • Optimale integratie: of je nu kiest voor een cinewall met haard of zonder haard, een op maat gemaakte cinewall kan perfect worden geïntegreerd in de beschikbare ruimte, ongeacht de afmetingen van je woonkamer.
  • Sfeer en gezelligheid: een Cinewall met haard, zowel sfeerhaard als elektrisch, creëert een warme en gezellige sfeer in je woonkamer. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van je favoriete films.
  • Ruimtebesparend: een zwevende cinewall neemt geen vloerruimte in beslag en zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Het maximaliseert de beschikbare ruimte in je woonkamer.

Cinewall met haard

Een cinewall met haard is de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Er zijn twee mogelijkheden op het gebied van haarden:

  • Sfeerhaard: met een sfeerhaard geniet je van de gezelligheid van een open haard zonder de noodzaak van hout en rook. Het voegt een romantische sfeer toe aan je woonkamer.
  • Elektrische haard: een elektrische haard is eenvoudig te bedienen en vereist geen schoorsteen. Je kunt de instellingen van de vlammen aanpassen naar jouw voorkeur en genieten van de warmte op koude dagen.

Cinewall zonder haard

Als je de voorkeur geeft aan een strak en minimalistisch ontwerp, dan is een cinewall zonder haard de juiste keuze. Het benadrukt de visuele aantrekkingskracht van je televisie en biedt de mogelijkheid om je woonkamer in te richten zoals jij dat wilt.

Cinewall op maat laten maken door Baars Afbouw

Een Cinewall op maat laten maken is de beste manier om aan al je wensen te voldoen. Bij Baars Afbouw begrijpen we dat elk huis uniek is, en daarom bieden we op maat gemaakte cinewall-oplossingen die aan al je eisen voldoen. Onze vakmannen gebruiken hoogwaardige materialen en zorgen voor een vakkundige installatie.

De kosten van een maatwerk cinewall 

De kosten voor een cinewall op maat variëren afhankelijk van je specifieke wensen en eisen. Factoren zoals de afmetingen, het gekozen materiaal en eventuele extra functies, zoals ledverlichting spelen een rol bij de prijsbepaling. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via het formulier op de website om meer te weten te komen over de mogelijkheden en het kostenplaatje. 

Contact

Bij Baars Afbouw streven we ernaar om jouw woonkamer of een andere ruimte binnenshuis te transformeren met een op maat gemaakte cinewall. Of je nu kiest voor een cinewall met haard, zonder haard, of een zwevend ontwerp, wij staan voor je klaar om jouw idee werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de diverse opties voor jouw unieke cinewall. Wij zijn bereikbaar op het nummer 0611616651 of per mail via info@baarsafbouw.nl

Offerte aanvragen
reCAPTCHA