Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf in Zaltbommel voor maatwerk in huis en kantoor

Een lelijke muur? Is je plafond aan vervanging toe? Een (kantoor)ruimte opdelen in meerdere ruimtes? Baars Afbouw is gespecialiseerd in het afbouwen van grote en kleine bouwprojecten in Zaltbommel en omgeving. Wij realiseren gipsplafonds, spanplafonds en gipswanden. Een professioneel afbouwbedrijf in Zaltbommel nodig? Met Baars Afbouw ben je zeker van een loeistrak resultaat!

Spanplafond in Zaltbommel monteren

Een spanplafond bestaat uit doek dat tegen profielen aan de muur wordt gespannen. Dit doek is in allerlei materialen en kleuren verkrijgbaar. Je kunt ook allerlei figuren op een spanplafond aan laten brengen. In openbare ruimtes, zoals een kantoor, winkel of showroom zie je dit nogal eens. Bochten of een schuin plafond zijn ook geen probleem.

De voordelen van een spanplafond

Een spanplafond is vochtbestendig en schimmelwerend. Schimmelplekken zal je op een spanplafond dan ook niet snel aantreffen. Een spanplafond kan daarom ook prima in een vochtige ruimte, zoals een badkamer worden aangebracht.

Wij installeren een spanplafond in Zaltbommel en omgeving snel en vakkundig. Meestal is de klus in één dag geklaard. Na afloop is dat lelijke oude plafond met smerige vlekken, vuil, barsten en/of schade netjes verstopt achter een gloednieuw spanplafond. Het aanbrengen van lichtpunten in een spanplafond is geen probleem.

Kies ook voor een gipswand

Het realiseren van een wand van bakstenen of cementblokken (lijmblokken) is vaak nogal een klus. Het is makkelijker om te kiezen voor een gipswand. In korte tijd realiseer je dan een (scheidings)wand om bijvoorbeeld je kantoor, winkelruimte of woonkamer opnieuw in te delen.

Een gipswand kan je ook prima worden voorzien van isolatiemateriaal. De basis van een gipswand bestaat namelijk uit een houten of metalen constructie, die wordt bekleed met gipsplaten. Daartussen kunnen we indien gewenst isolatiemateriaal (steenwol of glaswol) aanbrengen.

Benieuwd naar ons werk? Klik op onderstaande knop voor eerder gerealiseerde gipswanden.

Gipsplafond? Kies voor een professioneel afbouwbedrijf in Zaltbommel

Steeds vaker worden wij gevraagd voor het realiseren van een gipsplafond. Logisch, want een gipsplaat weegt zeer weinig en is goedkoop in aanschaf. Daarnaast is het materiaal brandwerend, geluidsisolerend en snel te monteren.

Een gipsplafond wordt op een houten of stalen frame gemonteerd. In de ruimte die tussen het dak en de gipsplaten overblijft, is het eenvoudig om elektra, bijvoorbeeld lichtpunten of kabels, weg te werken. Een gipsplafond maakt een ruimte echt af. Je kunt het natuurlijk zelf doen, maar als je een super strak resultaat wilt, is het aan te raden om deze klus over te laten aan een professional met ervaring.

Ook voor maatwerk in Zaltbommel

Zoek je een afbouwbedrijf in Zaltbommel voor het realiseren van maatwerk? Zoek niet verder; Baars Afbouw is de juiste partij voor het realiseren van maatwerk. Voorbeelden van maatwerk zijn de realisatie van een kookeiland, koof (plafondeiland), schuine wand, verlaagd plafond of haardombouw.

Waar kunnen we jou mee helpen? Bel ons op 06-11616651, stuur een e-mail naar info@baarsafbouw.nl of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
reCAPTCHA