Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Ben je op zoek naar een specialist in het plaatsen van gipsplafonds, spanplafonds en gipswanden in Vught? Dan ben je bij Baars Afbouw aan het juiste adres. Wij werken met een ervaren team vakmannen voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Particulieren helpen wij vaak met het aanleggen van een verlaagd plafond of het zetten van gipswanden voor in hun nieuwbouwwoning. Bij zakelijke projecten kun je ons inschakelen voor het indelen van je ruimte met scheidingswanden of maken van (brandwerende) plafonds. Bijvoorbeeld voor een kantoorpand of winkel. Als je op zoek bent naar een afbouwbedrijf in Vught kun je contact opnemen met Baars Afbouw via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl.

Meer over gipswandenMeer over gipsplafonds

Een gipsplafond installeren in Vught?

Een plafond van gipsplaten maakt je ruimte weer helemaal strak. Je kunt er leidingen netjes mee wegwerken. Bij het plaatsen van een gipsplafond kun je ervoor kiezen om lichtpunten te laten aanbrengen. Of je nu een natte of droge ruimte hebt waar wij een gipsplafond plaatsen maakt niet uit. Wij gebruiken namelijk vochtwerende groene gipsplaten voor de badkamer. Deze platen zijn behandeld met een waterafstotend middel waardoor ze ideaal zijn voor een natte ruimte.

Bij het monteren van een gipsplafond maken wij gebruik van een metalen constructie. Het nadeel van een houten constructie is namelijk dat deze veel wegen en daardoor makkelijk gaan doorhangen. Wil je liever een gebogen gipsplafond? Dat is geen probleem!

Verlaagd plafond laten zetten

Een populaire toepassing van gipsplafonds die we steeds vaker mogen plaatsen, is een verlaagd plafond. Het laten plaatsen van een verlaagd plafond maakt je ruimte minder kil en kaal. Je krijgt er een hoop sfeer voor terug. Daarnaast bespaar je met een verlaagd plafond energie, omdat je een extra isolatielaag kunt aanbrengen. Het is ook mogelijk om inbouwspots voor verlichting aan te brengen.

Wil jij een verlaagd plafond in Vught? Schakel Baars Afbouw in zodat je snel en voordelig een strak plafond hebt.

Spanplafond in Vught laten monteren

Wil jij een uniek plafond? Met een spanplafond kun je zelf de kleur en print van het plafond bepalen. Een spanplafond bestaat uit een doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Het doek wordt speciaal voor jouw ruimte op maat gemaakt. Het plafond zal niet verkleuren bij zonlicht en is gemakkelijk te schoonmaken met een beetje water met afwasmiddel. Omdat het materiaal zo licht is krijgt het bestaande plafond geen gewicht te verduren.

Een spanplafond is ideaal voor het renoveren van een bestaande woning, bedrijfspanden, kantoren of in de showroom.

Afbouwbedrijf in Vught nodig? Neem contact op met Baars Afbouw

Baars Afbouw beschikt over een team vakspecialisten die voor jou een spanplafond, gipsplafond of gipswand kunnen plaatsen in Vught. Wij helpen zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers met het realiseren van hun droomplafond of herindeling van een ruimte.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl of vul onderstaand offerteformulier in.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
reCAPTCHA