Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf in Vlijmen voor particuliere en zakelijke projecten

Op zoek naar een afbouwbedrijf in Vlijmen? Baars Afbouw is gespecialiseerd in het afbouwen van je bouwproject. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten. Een gipswand om een (winkel)ruimte opnieuw in te delen? Gipsplafond om de woonkamer strak te trekken? Of een spanplafond in je nieuwe kantoor? Neem via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl contact met ons op. Wij klaren jouw klus!

Gipswand in Vlijmen laten plaatsen

Met een gipswand (ook metalstudwand genoemd) deel je een ruimte zoals een woonkamer, school of kantoor eenvoudig opnieuw in. Een gipswand is vooral aan te raden als het om een niet dragende muur gaat. Een gipswand isoleert tegen geluid, temperaturen en brand en is relatief makkelijk te monteren.

Installatie van een gipsplafond in Vlijmen

Een gipsplafond maakt een ruimte pas echt af. Je kunt het natuurlijk zelf doen, maar als je een super strak resultaat wilt, laat je deze klus over aan een professional met ervaring.

Gipsplafonds kunnen zowel in normale als in natte ruimtes worden toegepast. In natte ruimtes zoals de badkamer gebruiken we vochtafwerende, groene gipsplaten, zodat er door het vocht geen schimmel ontstaat.

Spanplafond in Vlijmen laten plaatsen

Het maakt nogal een verschil in wat voor ruimte je klanten ontvangt. Het liefst doe je dat in een ruimte die er netjes en verzorgd uitziet. Is het plafond in jouw kantoor of winkelruimte aan vervanging of een update toe? Dan raden wij een spanplafond aan. Een spanplafond bestaat uit een doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Het doek wordt op maat gemaakt en is daardoor geschikt voor elke ruimte. Je kunt zelf de kleur en print van het doek kiezen, waardoor het altijd bij je kantoor, ontvangstruimte of kamer en smaak past. Een spanplafond is snel te plaatsen, relatief goedkoop en vrij eenvoudig te realiseren. Neem contact op met Baars Afbouw. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in Vlijmen.

Afbouwbedrijf in Vlijmen voor maatwerk

Als je op zoekt bent naar een afbouwbedrijf in Vlijmen kom je automatisch uit bij Baars Afbouw. Wij zijn het adres voor oplossingen op maat. Denk aan de realisatie van verlaagde of valse plafonds en inbouwkasten in je kantoor, winkelruimte of huis.

Gipsplaten zijn eenvoudig te installeren, relatief goedkoop en voldoen aan de regels voor brandveiligheid. Geen probleem dus om deze te installeren in een openbaar gebouw!

Baars Afbouw is hét afbouwbedrijf in Vlijmen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Stel je vraag via ons contactformulier of vraag via onderstaand formulier een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
reCAPTCHA