Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf Tilburg: voor al je afbouwwerkzaamheden

Ben je op zoek naar een afbouwbedrijf in Tilburg voor een bouwproject? Wij zijn gespecialiseerd in klussen voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een gipswand in je woonkamer, scheidingswanden voor op kantoor of het aanbrengen van dakisolatie. Wij zorgen voor een strak resultaat en gaan niet weg voordat je tevreden bent. Baars Afbouw staat voor je klaar in Tilburg!

Bekijk ons werk

Dakisolatie Tilburg

Bij verschillende opdrachtgevers hebben wij dakisolatie aangebracht. Hiermee kun je naast energie een hoop geld besparen. Wij brengen dakisolatie binnen je dak aan. Dit doen we voor zowel platte als hellende daken. Ben je benieuwd hoe we de prijs van dakisolatie bepalen? De kosten worden bepaald door het aantal manuren, materiaal en vierkante meters. Elke klus is anders en daarom maken wij altijd een offerte op maat. Dak laten isoleren in Tilburg? Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Gipsplafond laten installeren

Met een gipsplafond maak je je ruimte helemaal af. Wij installeren regelmatig gipsplafonds in Tilburg bij mensen die verbouwen of renoveren. Mensen kiezen voor een gipsplafond omdat de gipsplaten brandwerend en isolerend zijn. We brengen het gipsplafond aan op een frame (van hout of metaal) dat tegen het plafond wordt geplaatst.

Wil je extra sfeer creëren? Kies dan voor een verlaagd plafond. Hiermee bespaar je energie en daarmee stookkosten. Een verlaagd plafond is eenvoudig geplaatst. Kies voor inbouw ledspotjes om je ruimte extra sfeervol te maken.

Een gipswand is zo gezet

Met een gipswand deel je eenvoudig je ruimte opnieuw in. Ideaal voor het herindelen van een ruimte in huis, kantoor of showroom. Hoeft de muur niet dragend te zijn? Kies dan voor een gipswand!

Een bijkomend voordeel is dat de gipsplaten brandwerend, vochtwerend en geluidswerend zijn. Ook kun je de ontstane ruimte tussen de gipsplaten opvullen met isolatiemateriaal. Hiermee bespaar je energie. Gipswand laten zetten in Tilburg? Neem contact op met Baars Afbouw via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl

Spanplafond plaatsen in Tilburg

Wil je je huidige plafond op een mooie manier wegwerken? Kies ervoor om er een spanplafond overheen te plaatsen. Binnen één dag zorgen we ervoor dat je een superstrak plafond hebt dat helemaal opgaat in je interieur.

Een spanplafond is niet alleen snel geplaatst. Het is ook nog eens kleurvast, waterbestendig, afwasbaar en schimmelwerend. Wil jij in Tilburg een spanplafond laten plaatsen? Baars Afbouw is dé specialist in de regio.

Afbouwbedrijf in Tilburg

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers in regio Tilburg. Ben je op zoek naar een partij die je ruimte netjes kan afwerken? Dan staat Baars Afbouw voor je klaar. Of het nu een nieuwbouwwoning, renovatieproject, winkel- of kantoorruimte betreft: wij verrichten afbouwwerkzaamheden voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact met ons op door onderstaand contactformulier in te vullen, te bellen naar 06-11616651 of een e-mail te sturen naar info@baarsafbouw.nl

Afbouwproject in Tilburg? Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
reCAPTCHA