Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf in Rosmalen voor gipsplafonds, spanplafonds en gipswanden

Baars Afbouw is gespecialiseerd in het plaatsen van gipsplafonds, spanplafonds en gipswanden. Als afbouwbedrijf in Rosmalen werken wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers. Een gipsplafond of spanplafond maakt je (woon)kamer strakker en zorgt voor een totaal nieuwe beleving van de ruimte. Dat geldt ook voor een gipswand. Relatief eenvoudig deel je een grote ruimte, bijvoorbeeld een winkelruimte of kantoor, op in meerdere ruimtes. Op zoek naar een afbouwbedrijf in Rosmalen? Neem contact met ons op via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl en wees zeker van een loeistrak resultaat!

Bel ons voor meer informatieStuur een e-mail

Een gipswand in Rosmalen laten installeren

Een gipswand is snel en relatief makkelijk te plaatsen. Ook qua kosten is het slimmer om voor een gipswand te kiezen, dan voor een gemetselde muur van bijvoorbeeld lijmblokken. Gipsplaten zijn namelijk relatief goedkoop in aanschaf. Schroef een gipsplaat tegen een lelijke wand en er staat een strakke muur.

Heel veel mogelijkheden

Behangen, betegelen of schilderen; het kan allemaal! Gipsplaten zijn brandwerend. Wij werken met brandwerende gipsplaten met extra glasvezels voor een verhoogde brandwerendheid. Ook werken gipsplaten goed als geluidsisolatie.

Ook een gebogen gipsplaat is geen probleem. In dat geval gebruiken we flexboard.

Gipsplafond in Rosmalen? Kies voor Baars Afbouw!

Niet alleen aan de wand, ook aan het plafond zorgen gipsplaten voor een strak resultaat. Met een gipsplafond werk je leidingen netjes weg. Ook lichtpunten kunnen zonder probleem in het plafond worden aangebracht. Een gipsplafond kan je zowel in natte als droge ruimten plaatsen. Als je voor gipsplaten in je badkamer kiest, gebruiken wij vochtwerende groene gipsplaten. Deze platen zijn behandeld (geïmpregneerd) met waterafstotend middel.

Gipsplafonds worden gemonteerd op een metalen constructie. Deze weegt veel minder dan een houten constructie. Die gaan ook nog eens makkelijk doorhangen. Het is ook mogelijk om een gebogen gipsplafond te realiseren.

Spanplafond in Rosmalen

Een spanplafond bestaat uit een doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Zo’n doek wordt op maat gemaakt voor jouw ruimte. Je kunt zelf de kleur en print van het doek uitkiezen. Het plafond wordt opgehangen aan profielen die aan de muur worden gemonteerd. Het plafond krijgt dus geen gewicht te verduren. Een spanplafond is kleurvast en zal dus niet verkleuren bij zonlicht. Je kunt een spanplafond schoonmaken met een zachte doek, wat water en een beetje afwasmiddel. Een spanplafond zorgt voor een strakke afwerking van elke ruimte, zowel in je huis als op kantoor of in de showroom.

Afbouwbedrijf in Rosmalen voor gipsplafonds, spanplafonds en gipswanden

Wij werken voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers in Rosmalen en omgeving. Benieuwd naar ons werk? Bekijk onze gerealiseerd projecten.

Bekijk onze gerealiseerd projecten

Ben je op zoek naar een professioneel afbouwbedrijf in Rosmalen? Ga voor een loeistrak resultaat en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
reCAPTCHA