Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf Oosterhout: specialist in wanden, plafonds en afwerking

Een afbouwklus met een loeistrak resultaat? Dan ben je bij Baars Afbouw aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de afbouw van allerlei soorten bouwprojecten, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Een gipswand in je woonkamer, scheidingswand in het kantoor of dakisolatie op de zolderkamer. Zoek je een afbouwbedrijf in Oosterhout? Kies voor Baars Afbouw als het strak moet zijn!

Bel onsMail ons

Gipsplafond in Oosterhout laten installeren

Een gipsplafond geeft een strak totaalplaatje. Het voordeel van zo’n plafond is dat het op rechte én hellende plafonds kan worden toegepast. Daar komt nog eens bij dat gipsplaten brandwerend en isolerend zijn.

De basis van een gipsplafond is een regelwerk (houten of metalen frame) dat tegen het plafond zelf wordt aangebracht. Op het frame worden de gipsplaten vastgeschroefd. De naden zijn op verschillende manieren af te werken, zoals schilderen, stucen of behangen.

Een gipsplafond kan je toepassen op een nieuw plafond of ter vervanging van een oud plafond. Ook een gebogen gipsplafond is mogelijk.

Een gipswand staat zo overeind

Kies voor een gipswand als het goed én snel moet zijn. Zo’n wand van gipsplaten staat namelijk in een mum van tijd overeind.

Met een gipswand deel je een ruimte makkelijk opnieuw in. Of het nou gaat om een ruimte in huis, kantoor of showroom. Als het geen dragende muur hoeft te zijn raden wij je aan om voor een gipswand te kiezen.

Gipsplaten zijn brandwerend, geluidswerend en vochtwerend. Tussen de gipsplaten vul je de ontstane ruimte op met isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol of rotswol.

Een spanplafond in Oosterhout laten maken

Werk je huidige plafond weg door er een spanplafond over te plaatsen. Een spanplafond is een prima manier om een bestaand plafond mooi weg te werken. In één of twee dagen tijd heb je zo een superstrak plafond dat helemaal opgaat in je interieur.

De voordelen van een spanplafond

  • Kleurvast
  • Waterbestendig
  • Afwasbaar
  • Schimmelwerend

Is je huidige plafond aan vervanging toe of wil je je bestaande plafond mooier/beter afwerken? Neem dan contact op met Baars Afbouw. Wij werken voor particulieren en bedrijven in Oosterhout en omgeving.

Professioneel afbouwbedrijf in Oosterhout

Baars Afbouwbedrijf in Oosterhout werkt in de wijde regio. Of je nu op zoek bent naar een partij die je winkel- of kantoorruimte netjes kan afwerken, je nieuwbouwwoning af wilt maken of een vakman zoekt die maatwerk kan leveren: Baars Afbouw is het adres.

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA