Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf in Hilvarenbeek voor retail, nieuwbouw, renovatie en particuliere projecten

Is je winkel- of kantoorruimte aan renovatie toe? Wil je je huis anders indelen? Of zoek je een afbouwbedrijf in Hilvarenbeek dat je casco nieuwbouwpand af kan bouwen? Baars Afbouw is gespecialiseerd in retail, nieuwbouw, renovatie en particuliere projecten in Hilvarenbeek en omgeving. Wij bedienen zowel zakelijke als particuliere klanten. Ga je voor een loeistrak resultaat? Schakel Baars Afbouw dan in. Wij maken van jouw project een succes!

Gipswand in Hilvarenbeek

Een klaslokaal, wacht- of behandelruimte, kantoor, woonkamer of badkamer deelt u netjes en snel in met een gipswand. Een gipswand is geluids- en brandwerend en relatief makkelijk te monteren.

Je kunt ook kiezen voor het installeren van gipsplaten die stootvast of waterafstotend zijn. Baars Afbouw werkt voornamelijk met metal studs, een snelle en zeer solide oplossing voor het plaatsen van gipswanden.

 

Gipsplafond in Hilvarenbeek

Met een gipsplafond maak je een ruimte echt af. Je werkt er oneffenheden netjes mee weg. Dat geldt ook voor kabels en snoeren. Een plafond dat er niet meer zo netjes uitziet, trek je dus mooi strak met een gipsplafond.

Een gipsplafond wordt op een metalen constructie gemonteerd. Vroeger werd dat op een houten constructie gedaan, maar hout weegt veel meer en gaat makkelijk doorhangen.

Wil je echt iets speciaals, zoals een gebogen gipsplafond? Ook dat is geen probleem.

Spanplafond in Hilvarenbeek

Is het plafond in jouw kantoor of winkelruimte aan vervanging of een update toe? Al aan een spanplafond gedacht? Een spanplafond is doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Het doek wordt op maat gemaakt. Je kunt zelf de kleur en print van het doek kiezen. Zo is het mogelijk om je logo of een tekst op het plafond af te beelden. Het plafond vormt zo één mooi geheel met je kantoor, ontvangstruimte of (woon)kamer.

Een ruimte netjes afwerken? Neem contact op met Baars Afbouw. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in Hilvarenbeek.

Afbouwbedrijf voor maatwerk in Hilvarenbeek

Baars Afbouw levert maatwerk. Wij zijn het adres voor het realiseren van oplossingen op maat. Denk aan het maken van een verlaagd of vals plafond, een inbouwkast in je kantoor, center piece in je winkelruimte of kookeiland in de keuken.

Zoek niet verder naar een professioneel afbouwbedrijf in Hilvarenbeek. Wij klaren jouw klus! Vul onderstaand formulier in, zodat wij een passende offerte voor je kunnen maken.

Vraag een offerte aan

 

Offerte aanvragen
reCAPTCHA