Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Vakspecialist Baars Afbouw: uw afbouwbedrijf in Helmond

De showroom opnieuw indelen met een gipswand? Een gipsplafond om dat oude lelijke plafond weg te werken? Een spanplafond boven de balie? Dakisolatie omdat de energierekening nu toch echt de spuigaten uitloopt? Zoek je een professioneel afbouwbedrijf in Helmond? Baars Afbouw is dan het juiste adres. Wij werken voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers en staan garant voor een loeistrak resultaat!

Contact

Dakisolatie in Helmond

Door je dak te isoleren bespaar je veel energie en dus een hoop geld. Bij Baars Afbouw ben je aan het juiste adres voor het isoleren van je dak van binnenuit. Dit geldt voor zowel hellende als platte daken. De kosten van dakisolatie zit ‘m in de manuren, het aantal vierkante meters en het materiaal dat je kiest.

Dakisolatie kan met verschillende soorten isolatiemateriaal. Glaswol wordt vaak gebruikt, omdat dit goed isoleert qua temperatuur. Ook biedt het een goede geluidsisolatie. Toepassingen van isolatieplaten is ook mogelijk, maar de geluidsisolatie is vergeleken met glaswol minder.

Door dakisolatie verliest je huis minder snel warmte. Dat zie je terug op je energierekening! Bij een gemiddelde hoek- of twee-onder-één-kapwoning bespaar je door dakisolatie jaarlijks ongeveer 700 euro aan stookkosten.

Het plafond zo strak als een snaar

Niets heeft een grotere impact op een ruimte dan je plafond. Wij komen vaak plafonds tegen die er prachtig uitzien, maar voor een torenhoge energierekening zorgen. Kies voor een gipsplafond. Het aanbrengen van een isolatielaag, zoals glaswol, steenwol of rotswol, maakt een gigantisch verschil qua temperatuur.

Een gipsplafond werk je netjes af door deze te schilderen of stucen. Zelfs het aanbrengen van behang is mogelijk.

Mag het écht luxe zijn? Kies dan voor een spanplafond. Je ziet het er niet aan af, maar een spanplafond is relatief goedkoop. Wij hebben ruime ervaring in het plaatsen van een spanplafond. Vaak is dit in één dag voor mekaar. Een spanplafond hoeft geen afwerking. Klaar = klaar!

Een gipswand laten plaatsen

Een ruimte, groot of klein, deel je eenvoudig (opnieuw) in met een gipswand. Vooral als het om een niet dragende muur gaat is dit een ideale oplossing die snel is te realiseren.

Een gipswand isoleert tegen geluid, temperaturen en brand. Een wand van gipsblokken of cellenbeton levert die isolatie niet. Een voorzetwand levert warmte- en geluidsisolatie en is relatief makkelijk te monteren. Je kunt kiezen uit geïsoleerde gipsplaten of kiezen voor isolatiemateriaal waar je vervolgens een gipswand voorzet.

Afbouwbedrijf in Helmond voor maatwerk

Ben je zelf niet zo van het klussen? Besteed het dan uit aan iemand die daar wel ervaring mee heeft! Baars Afbouw is het adres voor oplossingen op maat. Denk aan de realisatie van verlaagde of valse plafonds en inbouwkasten in je kantoor, winkelruimte of huis.

Wij klaren veel klussen met gipsplaten. Dat is niet voor niks. Gipsplaten zijn een prima oplossing voor niet dragende constructies, zoals een gipswand of gipsplafond. Het aanbrengen van lichtpunten en stopcontacten is eenvoudig. Dat geldt ook voor het monteren van isolatiemateriaal, wat we vervolgens netjes wegwerken.

Gipsplaten zijn eenvoudig te installeren, relatief goedkoop en voldoen aan de regels voor brandveiligheid. Geen probleem dus om deze te installeren in een openbaar gebouw!

Benieuwd wat wij als afbouwbedrijf in Helmond voor jou kunnen betekenen? Vraag via onderstaand formulier een offerte aan, of neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Offerte aanvragen
reCAPTCHA