Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf in Eindhoven voor particuliere en zakelijke projecten

Zoek je een afbouwbedrijf in Eindhoven voor het plaatsen van een gipswand of gipsplafond? Baars Afbouw is gespecialiseerd in het herindelen van je winkel, kantoorpand of (nieuwbouw)woning. Ga je renoveren? Dan kun je je ruimte eenvoudig opnieuw laten indelen door het laten plaatsen van gipswanden. Maak je ruimte weer helemaal strak door het laten plaatsen van een spanplafond of verlaagd gipsplafond. Schakel Baars Afbouw in de regio Eindhoven in voor al je afbouw klussen.

Bel ons opStuur een e-mail

Gipswanden laten zetten in Eindhoven

Deel je ruimte opnieuw in met gipswanden in Eindhoven. Heeft je kantoor, woonkamer, wachtruimte, winkelruimte, klaslokaal of badkamer een nieuwe indeling nodig? Schakel Baars Afbouw in voor het plaatsen van gipswanden. Een gipswand is geluids- en brandwerend en redelijk eenvoudig te plaatsen. In natte ruimtes zoals de badkamer maken we gebruik van gipsplaten die waterafstotend zijn.

Gipsplafond laten monteren in Eindhoven

Wil je je ruimte netjes afwerken? Kies dan voor een gipsplafond om alle oneffenheden weg te werken. Kabels en snoeren zijn niet meer zichtbaar en je plafond ziet er weer netjes uit.

We monteren je gipsplafond op een metalen constructie omdat dit minder weegt dan een houten constructie. Je plafond zal daardoor niet gaan doorhangen.

De voordelen van een verlaagd plafond

Als je extra sfeer in je ruimte wilt aanbrengen kun je kiezen voor een verlaagd plafond. Met een verlaagd plafond, ook wel vals plafond genoemd, bespaar je op je energiekosten. Je kunt ook ledverlichting laten inbouwen om nog meer sfeer te creëren. Laat een verlaagd plafond in Eindhoven plaatsen door afbouwbedrijf Baars Afbouw.

Een spanplafond: kies voor een uniek plafond

Spanplafonds kunnen geplaatst worden in alle soorten ruimtes. Een spanplafond is namelijk vochtbestendig en schimmel,- bacterie-, en algwerend. Hierdoor zijn ze zowel binnen als buiten toepasbaar. De plafonds komen in veel kleuren, patronen en types. Wil je een eigen ontwerp plafond? Dat is mogelijk als je kiest voor een spanplafond.

Spanplafond in Eindhoven

Is het plafond in jouw kantoor of winkelruimte aan vervanging of een update toe? Al aan een spanplafond gedacht? Een spanplafond is doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Het doek wordt op maat gemaakt. Je kunt zelf de kleur en print van het doek kiezen. Zo is het mogelijk om je logo of een tekst op het plafond af te beelden. Zo gaat een spanplafond helemaal op in je kantoor, ontvangstruimte of (woon)kamer.

Afbouwbedrijf in Eindhoven voor iedere afbouwklus

Wij zijn dé specialist in de regio Eindhoven voor het afwerken van zowel particuliere als zakelijke projecten. Wil je een oplossing op maat? Dan kunnen we je adviseren over de beste manier van aanpak. Zoek niet verder en neem contact op met ons afbouwbedrijf. Je kunt bellen naar 0611616651,  een e-mail sturen naar info@baarsafbouw.nl of onderstaand contactformulier invullen.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen
reCAPTCHA