Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouw bedrijf in Den Bosch voor perfecte afwerking van je huis en kantoor

Op zoek naar een specialist voor de afbouw van uw (nieuwbouw)project in Den Bosch? Baars Afbouw werkt voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Den Bosch en omgeving. Een gipswand in uw woonkamer of winkelruimte? Een brandwerend gipsplafond om lelijke plekken weg te werken? Een spanplafond voor de perfecte finishing touch van de entree? Schakel Baars Afbouw in als je je ruimte loeistrak af wilt werken!

Bel onsStuur een e-mail

Een verlaagd plafond in Den Bosch laten installeren

Door een verlaagd plafond oogt een ruimte minder kil en kaal. Bovendien is een verlaagd plafond goed voor je energierekening. De ruimte wordt minder hoog, waardoor de warmte ‘beneden’ eerder voelbaar wordt. Zeker als je achter een verlaagd plafond een laag isolatiemateriaal aanbrengt, bespaar je aanzienlijk op verwarmingskosten. Isolatiemateriaal vermindert ook geluid dat door het plafond kan dringen.

Wist je dat het goed mogelijk is om verlichting in een verlaagd plafond aan te brengen? Het is wel aan te raden dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Verlichting levert warmte op. Om problemen en brandgevaar te voorkomen is het daarom belangrijk om daar rekening mee te houden.

Een spanplafond maakt je ruimte strak

Een spanplafond is een op maat gemaakt doek van kunststof. Het doek wordt aangebracht op profielen die tegen de muur worden gemonteerd. Je kunt zelf bepalen welke print op zo’n plafond wordt aangebracht. Denk aan een bepaalde kleur, beton- of houtlook, of het logo van je bedrijf. Een spanplafond maakt je ruimte dus helemaal af.

Een spanplafond heeft ook praktische voordelen, zoals het bieden van akoestische isolatie. Onder een spanplafond wordt namelijk een isolatielaag aangebracht. Daarover wordt het doek gespannen, zodat je hier niks van ziet.

Als het plafond vies wordt, maak je het eenvoudig schoon met een vochtige doek en wat schoonmaakmiddel.

Een gipsplafond in Den Bosch laten installeren

Achter een plafond van gipsplaten gaat heel wat schuil, zonder dat je er ook maar iets van ziet. Zo’n gipsplafond is ideaal om leidingen, bedrading en oneffenheden weg te werken. Ook een gebogen gipsplafond is geen probleem.

Een gipsplafond wordt aangebracht op een metalen constructie (regelwerk). Je hebt hierdoor geen last van krimp of uitzetting. Bijwerkingen die bij een houten frame wel op kunnen treden.

Je kunt een gipsplafond ook toepassen in een natte ruimte, zoals de badkamer of toiletruimte. In dat geval gebruiken we vochtwerende groene gipsplaten. Wij zijn het afbouwbedrijf in Den Bosch die deze klus voor jou kan klaren!

Gipswand laten plaatsen in Den Bosch

Met gipswanden deel je een ruimte snel in. Gipsplaten zijn relatief goedkoop in aanschaf. Daarmee zijn ze een voordelig alternatief voor een gemetselde muur van lijmblokken.

Gipswanden zijn brandwerend. Dit komt omdat wij werken met gipsplaten die extra glasvezels bevatten. Ook als je last hebt van geluidsoverlast zijn gipswanden een goede optie. Gipswanden werken namelijk prima als geluidsisolatie.

Neem contact op met Baars Afbouw als je zoekt naar een afbouwbedrijf in Den Bosch

Zoek je een vakspecialist die een spanplafond, gipsplafond of gipswand in Den Bosch kan plaatsen? Baars Afbouw werkt in Den Bosch en omgeving voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Dus om het nu gaat om de afbouw van je nieuwbouwhuis, afwerken van een winkel- of kantoorruimte of het afronden van een renovatie. Wij zorgen voor een loeistrak resultaat.

Vraag een offerte aan

Op zoek naar een professioneel afbouwbedrijf in Den Bosch? Neem dan contact met ons op of vul het offerteformulier in.

Offerte aanvragen
reCAPTCHA