Jouw afbouwproject professioneel aanbesteed

Baars Afbouw is de specialist in wanden, plafonds en afwerking

Afbouwbedrijf Drunen: zowel particuliere als zakelijke projecten

Ben je op zoek naar een afbouwbedrijf in Drunen? Baars Afbouw richt zich op zakelijke en particuliere klanten. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in het afbouwen van allerlei soorten bouwprojecten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een gipsplafond in een woonkamer en het maken van scheidingswanden voor in een winkelpand. Heb je een afbouwer nodig met ervaring in gipswanden, gipsplafonds, spanplafonds, isolatie of koven? Dan ben je bij Baars Afbouw aan het juiste adres! Neem contact met ons op via 06-11616651 of info@baarsafbouw.nl

Gipsplafond laten installeren in Drunen

Een strak plafond maakt een ruimte pas echt af. Voor we aan de slag gaan met het gipsplafond kunnen wij je oude plafond verwijderen. Je kunt er voor kiezen om lichtpunten in het plafond te laten aanbrengen. Ook als je andere wensen hebt, zoals het wegwerken van leidingen, houden we daar rekening mee.

Een gipsplafond kan zowel in natte als droge ruimtes worden geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer, waar we gebruik maken van vochtwerende groene gipsplaten.

Heb jij een gipsplafond nodig in Drunen? Baars Afbouw is de specialist in de regio en helpt je graag verder!

Gipswand laten plaatsen in Drunen

Denk je eraan om je ruimte opnieuw in te delen? Dan raden wij je aan om gipswanden te laten zetten. Dit is een goedkope oplossing als het niet op een dragende muur gaat.

Omdat wij gipswanden relatief snel kunnen plaatsen ben je niet veel geld kwijt. Een gipswand is ook nog eens brandwerend, geluidswerend en vochtwerend.

Kies voor een spanplafond in Drunen

Door het plaatsen van een spanplafond kun je voor een lage prijs een prachtig plafond realiseren. Een spanplafond bestaat uit een doek dat tegen profielen aan de muur wordt opgespannen. Zo’n doek wordt op maat gemaakt voor jouw ruimte. Kies zelf de kleur of de print van het doek en creëer een unieke, mooi afgewerkte ruimte. Heb je advies nodig over het laten plaatsen van een spanplafond in Drunen? Baars Afbouw plaatst spanplafonds in zowel woningen als bedrijfsruimtes.

De voordelen van een spanplafond

  • Kleurvast
  • Waterbestendig
  • Afwasbaar
  • Schimmelwerend

Zoek je een afbouwbedrijf in Drunen?

Baars Afbouw is een full-service afbouwbedrijf werkzaam in en rondom Drunen. Heb je net een nieuwbouwwoning gekocht en ben je op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een verlaagd plafond, gipswanden of ander maatwerk? Wij doen het allemaal! Naast nieuwbouw werken wij regelmatig (nieuwe) kantoren en winkelruimtes af.

Omdat wij gebruik maken van duurzame producten die we relatief goedkoop kunnen installeren, krijg je bij ons een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ben je benieuwd naar onze prijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen (06-11616651), mailen (info@baarsafbouw.nl) of een offerte aan te vragen. Vul hiervoor onderstaande formulier in.

Vraag een offerte aan

 

Offerte aanvragen
reCAPTCHA