In Den Bosch hebben we onlangs een prachtig project afgerond waarbij we lichtkoven en een cinewall hebben geïnstalleerd, waardoor de ruimte een nieuwe dimensie van stijl en functionaliteit heeft gekregen.

Met vakmanschap en aandacht voor detail hebben we lichtkoven ontworpen die zorgen voor een subtiele en sfeervolle verlichting in de ruimte. De strakke lijnen en moderne afwerking voegen een eigentijdse uitstraling toe aan de ruimte, terwijl de cinewall een centraal punt vormt voor entertainment en ontspanning.

De combinatie van lichtkoven en cinewall creëert een harmonieuze sfeer die perfect past bij de wensen van onze klant. Het is een ruimte waar functionaliteit en esthetiek samenkomen, waardoor het een ideale plek is om te genieten van gezellige momenten met familie en vrienden.

Bij Baars Afbouw streven we altijd naar perfectie, en we zijn trots op het eindresultaat van dit project in Den Bosch. We zijn verheugd om te zien hoe onze klant geniet van hun vernieuwde en verfijnde leefomgeving.

Klik op de afbeeldingen voor een grotere weergave